top of page

Штутгарт: цибуля садівників-любителів та професіоналів

YAT вирощує, зберігає та продає смачний сорт цибулі, що прославився невибагливістю і дає відмінні врожаї!


Штутгарт - сорт цибулі, який, як можна здогадатися з назви, вивели німецькі селекціонери. Його відносять до середньостиглих видів, тому сорт користується успіхом не тільки у професійних городників, але й любителів. На українських ринках має величезний попит.



Характерною відмінністю овоча є цибулини великих розмірів та округлих плескуватих форм. Вага однієї може доходити до чверті кілограма, але в середньому досягає від ста до півтори сотні грам. Відтінки цибулини в межах від жовтувато-коричневого до білого.



Урожайність Штутгарту дозволяє з кожного квадратного метра грядки збирати від п'яти до восьми кілограм цибулі.

В цибулі є багато вітаміну C, що робить її відмінним засобом у боротьбі з простудними хворобами. Крім того, в цибулинах міститься багато сухих речовин, завдяки яким овоч успішно висушується або заморожується.



Комадна YAT вирощує цибулю третій рік. Овоч не дисикують, тобто не піддають хімічній обробці.

Штутгарт доводять до біологічного сну - відправляють у так звану "зимову сплячку", розповіла керівниця ТОВ "Яловицькі Агротехнології" Любов Біренс. Для цього одразу з поля цибулю відправляють на вентиляцію. Так вона сушиться не менше двох тижнів.



Після вентиляції цибулю поміщають у холодильник. Коли її ріст припиниться, це видно по стану корінців, які засихають, Штутгарт починають продавати клієнтам та партнерам.

При таких підготовці та зберіганні цибуля не витрачає корисні якості і готова, як до споживання, так і "проснутися" для росту.

Замовляйте та купуйте цибулю на нашому сайті.




Підпишіться на новини:

Дякуємо, що підписалися!

bottom of page